Денди размахва годежен пръстен

21.07.2014 11:26 | Видян 2310 пъти

Денди размахва годежен пръстен

Ексцентричният писател Денди се радва на голям успех сред жените. Въпреки слуховете за различната му сексуална ориентация участникът във "ВИП брадър" постоянно е заобиколен от красиви жени. Нещо повече, преди дни Денди се похвали със скъп пръстен на ръката си, споделя "България Днес". Той не спира да се хвали с него и дори намеква, че е сгоден. Той все по-често е засичан с бившата манекенка и съпруга на Тошо Тошев - Ваня Тошева, но тя далеч не е единствена. Бохемът засега не потвърждава дали наистина е сгоден, но твърди, че често получава неприлични предложения.

"Имах един много смешен случай с една жена. В едно кафене тя ми каза: "Денди, аз много те харесвам, ела при мен... Гледала съм те във VIP Brother". И така се започва едно пиене и в един момент аз отивам до тоалетната и установявам, че и тя се напъхва с мен в мъжката тоалетна. Там си свали тениската, остана гола и каза: "Пипай!", сподели Любомир Милчев-Денди.

Това далеч не е изолиран случай, в който интелектуалецът е получавал неприлични предложения от противоположния пол. Той твърди, че е жертва на сексуален тормоз и жени дори му изпращали голи снимки в интернет. Доскоро Денди бе женен за богатата наследница Юлия Минева, но се разделиха. Тя си хвана доста по-млад от нея артист. Младокът не издържа дълго и я заряза.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !