Деси Цонева и Нона Йотова без мъже на море

21.07.2014 09:11 | Видян 2784 пъти

Деси Цонева и Нона Йотова без мъже на море

Телевизионната водеща Деси Цонева и певицата Нона Йотова са заедно на почивка, научи „Всеки ден". Двете са добри приятелки отдавна и обичат да прекарват свободното си време заедно. За слънчевата ваканция звездите избрали съседна Гърция и по-конкретно крайбрежния курорт Неа Перамос, който се намира на 18 километра от Кавала. „Тук е спокойно, има само около 2 хиляди души, като изключим туристите, разбира се. Прекрасно място човек да си отдъхне и да презареди батериите, след като месеци наред се е бъхтал, дето се вика - и днеска, и нощеска", споделя щерката на Митко Цонев, която е и организатор на пътуването им.

В моментите, в които не се припичат под жаркото елинско слънце пък, Деси и Нона си организират мини екскурзиики до съседни райски дестинации като острова Тасос например. „Тук е направо рай, има толкова прекрасни местенца, девствени плажове, а хората са изключително мили и гостоприемни. Да не говорим, че с тези дъждове лято у нас май няма да има", сипе суперлативи по адрес на Южната ни съседка Цонева.

Любопитното в случая е, че въпреки че и двете красавици си имат сериозни половинки, звездите са предпочели да плажуват по женски. Злите езици пък подшушнаха, че докато гаджето на бившата половинка на Янчо Таков няма нищо против да я пусне за няколко дни да разходи прелестите си извън страната ни, то съпругът на Нона - Богомил Бонев, бил направо бесен. „Все пак не са заедно от вчера, та да ходи сама по почивки, никакво усещане за нещата няма тази жена, ще му разбие нервите на човека", коментират близки на звездната двойка.
Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !