Порно изцепките на родните звезди

20.07.2014 09:00 | Видян 3243 пъти

Порно изцепките на родните звезди

Клипчетата на Лазар Ангелов, Криско и Яна са сред Топ 3 на най-известните порно клипове у нас. Вече изглежда почти невъзможно една ногоизгряваща бг звезда да остане по-назад от холивудските си колеги и да "пропусне" да добави в портфолиото си порно клипче в интернет. 
Някои от родните хайлайф знаменитости още се червят заради стореното, други само се преструват, за да не се блесне истината, че всичко е било пиар стратегия.

#3: Лазар Ангелов - неговото клипче е заснето още преди да стане известен. Фитнес инструкторът лъсна в домашно видео за възрастни как люби бурно бившата си приятелка. Клипът е класика в жанра, но макар Лазар да твърди, че не го е пуснал нарочно, съмненията за самореклама си остават. 

#2: Криско - същите съмнения се отнасят и за рапъра Криско. Изпълнителят на "Хората говорят" се наслаждава на френска любов и твърди, че на видеото е фенка, с която се усамотил след участие. По-късно показал видеото на приятели и не щеш ли, се появило в нета. След това бързо стана известен. 
 
 
#1: Адреналинката Яна - подобни съмнения обаче няма за адреналинката Яна, брала небивал срам заради изтеклото домашно порно, което Светския звяр ще се въздържи да публикува, тъй като няма софт версия в мрежата. То беше пуснато в най-нецензурирания си вид от бившия й, но за да я злепостави, а не с рекламна цел. Получи се все пак обратен ефект и Яна дори бе поздравена за оралните си умения. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям в хеликоптер с Дейвид Бекъм

Принц Уилям се присъедини към Дейвид Бекъм, за да...

Отлагат тестването на BG-ALERT заради...

Планираното тестване на Националната система за ранно...

Няма коментари към тази новина !