Цеци Красимирова забягна в Испания

18.07.2014 16:38 | Видян 4800 пъти

Цеци Красимирова забягна в Испания

Моделката Цеци Красимирова се е зарекла, че никога повече няма да се върне в България и ще остане да живее за постоянно в Испания. Това разказаха пред "България Днес" жителите на врачанското село Зверино, откъдето е родом брюнетката. Преди около 2 години Цеци избра да заживее в каталунската столица Барселона заедно с 15-годишната си дъщеря Джудит. В селото обаче усилено се говори, че моделката дели един покрив заедно с испански богаташ, който покривал финансовите нужди на манекенката.

В семейната къща в Зверино в момента живее бабата на Цеци, която се грижи за нейните племенници. Децата на сестра й са в селото за лятната ваканция и играят по улиците под зоркия поглед на бабата. "България Днес" видя, че къщата е в отлично състояние и е добре поддържана. Постройката изпъква със свежите си цветове, в които е боядисана, и отдалеч се отличава от заобикалящите я къщи.

Съседите на Красимирова в селото твърдят, че именно тук тя е водила любовника си Георги Иванов-Гонзо по времето, когато двамата имаха бурна авантюра. За да избягат от светлините и интригите на големия град, двамата се уединявали в китното врачанско село. Там Гонзо и Цеци дори не се криели от местните, въпреки че любовта им бе грешна. Жителите на Зверино разказват как Иванов спирал джипа си пред местното читалище "Факел", което е близо до къщата на моделката. Мощното возило, което има от няколко години, е "Тойота Ленд Круизер".

Черната пантера, както е известна Красимирова, не крие, че и до днес продължава да се чува с Гонзо. Според запознати двамата контактуват по скайп. Появиха се слухове, че тази година Иванов е гостувал в Барселона на бившата половинка на убития криминален бос Косьо Самоковеца. Това се случва преди няколко месеца, когато официално Гонзо беше в Испания, за да издирва нов треньор на "Левски". Вместо в хотел обаче бившият футболист отседнал при старата си любов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !