Анджелина се прави на недостъпна

15.07.2014 10:18 | Видян 1586 пъти

Анджелина се прави на недостъпна

Британка поиска от Анджелина Джоли да спаси сватбата й в Малта, след като мястото, което избрала, било затворено заради снимките на новия филм на холивудската звезда. Мария Арпа, която работи за благотворителна организация в Лондон, се надявала да се омъжи на плаж на остров Гозо този октомври. Но преди три седмици разбрала, че местните власти "замразили" всички разрешителни, за да може американската актриса да снима новия си филм.

Арпа решила да се обърне към Джоли и партньора й Брад Пит: "Сигурна съм, че Анджелина Джоли и Брад Пит нямат никаква представа, че разрушават нашите сватбени планове, но бих искала да научат за това. Единствената ми надежда е да проведа разговор, не непременно със самата Анджелина Джоли, и зная, че моето съобщение до нея е изпратено. Не искам да създавам неприятности. Не искам компенсация. Не искам да й се изпречвам на пътя. Просто искам да зная, че съм направила всичко възможно да имам сватбата, която планирахме", сподели Мария.

За момента всички опити на Арпа да се свърже с представители на Джоли ударили на камък. "Защо да не мога да помоля друг човек да ми помогне? Това е като да поискаш услуга от съсед. Ако аз бях на нейно място, зная, че бих направила всичко възможно да й помогна", споделя обидената булка.

Снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !