Емилия обезобразена

14.07.2014 16:56 | Видян 2651 пъти

Емилия обезобразена

Емилия си съсипа лицето с операция за 20 бона дни преди турнето на Пайнер. Изпълнителката на „Смелите си имат всичко" опънала бръчки при виден столичен хирург. На него Еми се довери и за направата на силиконовия си бюст преди време. За разкрасителната процедура половинката на бизнесмена Коко Динев броила 20 000 лева, а доста средства дала и за избелване и полиране на зъбите.

Веднага щом разбрала, че ще е част от концертната обиколка на телевизията и тази година, певицата впрегнала всичките си усилия и ресурси, за да не отстъпва по нищо на по-младите си колежки. За да лъсне имидж, Еми не пестяла нито средства, нито време, ала резултатът е плачевен.

Близките й са категорични, че безбройните интервенции напълно са загрозили Емилия, вместо да постигнат обратния ефект, пише „Всеки ден". „Решена е да сложи всички в малкия си джоб и да докаже, че е все още във форма и по нищо не отстъпва на останалите. Да изглежда перфектно се е превърнало в някаква фикс идея за нея, направо се е вманиачила", коментират близки на звездата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За да ме целуне някой, не трябва да...

Едно невинно целуване по устните може да се окаже нещо...

Колкото по-трудна е победата, толкова...

Колкото по-трудна е победата, толкова по-голямо е...

Няма коментари към тази новина !