Ники Михайлов се отметна за сватбата

11.07.2014 10:29 | Видян 1933 пъти

Ники Михайлов се отметна за сватбата

Николай Михайлов се отметна за сватбата с Алисия. След като футболистът предложи брак на половинката си и дори я заведе сама да си избере годежен пръстен, изведнъж реши, че още му е рано да се жени, пише "Всеки ден". Макар с фолк певицата да живеят под един покрив от почти 4 години и да отглеждат заедно детето й от Валери Божинов, Малката Перука още не смее да я заведе до олтара.

Преди 2 седмици Алисия се похвали с радостната вест, че най-накрая е получила пръстен и предложение, но скоро след това се оказа, че сватба в крайна сметка още няма да има. Фолкаджийката толкова се отчаяла, че започнала да използва детето си, за да атакува Ники. В импровизирано интервю преди броени дни тя бе инструктирала Валери-младши уж спонтанно да я попита кога ще се ожени и ще му роди братче. "Нали щеше да вдига сватба, защо сега използва детето за тънки намеци до Ники?", чудят се нейни колежки. "Както много се фукаше, изведнъж подви опашка", одумват я в бранша. Футболистът оправдал отказа си с това, че нямал нужда от брак, за да е щастлив във връзката си.

Според запознати обаче, категорично против брака им бил баща му Боби Михайлов. А Алисия се притеснявала някоя друга да не й отмъкне любимия и затова предпочитала да се застрахова, като го върже със сватба и дете. Освен това тя още не е преглътнала факта, че бившият й Валери Божинов се ожени за Николета Лозанова и дори има дъщеря от нея. Изглежда обаче, че за сега на Алисия венчавката ще й се размина, но може да продължи с опитите да направи Ники Михайлов баща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо Вики Бекъм влезе в болница...

Виктория Бекъм се оказа в болница заради предозиране с...

Премиер след оставка

Така си тръгна след подадената оставка нидерландският...

Няма коментари към тази новина !

*}