Мика Стоичкова със специална изненада за рождения ден

10.07.2014 12:13 | Видян 1769 пъти

Мика Стоичкова със специална изненада за рождения ден

Макар Мика Стоичкова и Иво Аръков вече да са разделени, актьорът призна, че все още пази топли чувства към нея. А най-вероятно и тя към него. Все пак решението им да сложат край на връзката си бе взето без излишен драматизъм. Затова дизайнерката и телевизионерка получи специално любовно обяснение.

"Днес един много специален за мен човек има рожден ден! Любовта ми към този човек не беше скрита... Такава и ще си остане... Любовта ни бе като природата, непредвидима... И пак потъвам в несъвършенството на думите... Те Никога не са достатъчни за да опишат красотата... Обичам те! Бъди Щастлива!", пожела ѝ актьорът в социалната мрежа Facebook.

Припомняме, че Мика реши тази година да отпразнува важния ден с благотворително парти. Със средствата, събрани от него, ще бъде закупена нова апаратура за хемодиализа. В кампанията се включиха много родни поп музиканти и познати от тв ефира лица. Сред тях са Кристо, Сантра, 100 Кила, Рафи, VenZy, Михаела Филева, Жана Бергендорф, Pavell & Venci Venc' и други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !