Ето я Глория преди скалпела

09.07.2014 10:24 | Видян 4777 пъти

Ето я Глория преди скалпела

„Това наистина ли е Глория?", питаха се феновете на фолк дивата, след като нейна снимка отпреди 15 години обиколи интернет вчера. 41-годишната певица лъсна на кадър по бански от далечната 1999 г. На него Гло е с актуалната тогава нейна колежка Силвия. Двете изпълнителки в миналото бяха добри приятелки и тези дни Силвия сподели снимката на профила си във фейсбук, страдайки за отминалите години, слава и приятелства. На фотоса примата на фолка е напълно естествена, преди скалпела да е играл по лицето и тялото й. По тази причина към днешна дата Глория е напълно неразпознаваема.

Ако може да се говори за някаква прилика, то това е може би тънката талия, защото всичко останало от тялото и лицето на певицата сякаш принадлежи на друг човек. Здрави крака, пухкаво коремче, което макар и глътнато специално за снимката, издайнически показва, че Глория е водила люта битка с килограмите.

На старата снимка косата на изпълнителката от Две могили е гарваново черна, къдрава и без екстеншъни, а днес тя е с руса права коса с удължения. Макар през годините Галина, както е истинското име на певицата, да отричаше за други корекции, освен бюста си, то на кадъра ясно се виждат значително по-малките устни на настоящата блондинка. За силикона в гърдите и устните е излишно да се говори, снимките показват достатъчно. Оттам нататък Глория се е подложила на операция на носа, лифтинг на клепачите и брадичката, а най-скъпо струващите и болезнени процедури, през които е минала, са удължаване на краката и изваждането на 2 ребра, с което си е гарантирала плосък корем и още по-свита талия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !