Никол Станкулова влиза в лагер

08.07.2014 17:29 | Видян 2496 пъти

Никол Станкулова влиза в лагер

Очарователната синоптичка  на Нова е живото доказателство, че красивите жени могат да бъдат и умни. Тя влиза в лагер, но луксозен и „надзирателката” в него е ти ви звездата Ева Борисова.. Нейният тренировъчен  лагер събра родния елит в Голф комплекса „Тракийски скали” до Каварна. „Умните хора инвестират в себе си и в добрата си форма и самочувствие.

Трябва да се промениш, ако искаш да промениш и бъдещето си”, твърди Ева, която обещава на елитните си клиенти първата височинна тренировка със специална маска. Преди влизането си в лагера амбициозната синоптичка твърдо е решила да работи усилено за още по-секси форми. Никол здраво се е захванала да премахне и последните излишни сантиметри от деликатните места с култовата Хипокси терапия, която стяга кожата и заглажда целулита.

Запалени фенове на Никол  я зърнали на Панчаревското езеро, където крехката красавица премерила сили с мъжете в състезание с кану. Очевидно звездата на Нова здраво загрява за хитовия лагер. Там вече я чака отбрана звездна компания, решена твърдо за 1 седмица с много спорт, приключения и топ апаратури да се промени напълно.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !