Никол Станкулова влиза в лагер

08.07.2014 17:29 | Видян 2009 пъти

Никол Станкулова влиза в лагер

Очарователната синоптичка  на Нова е живото доказателство, че красивите жени могат да бъдат и умни. Тя влиза в лагер, но луксозен и „надзирателката” в него е ти ви звездата Ева Борисова.. Нейният тренировъчен  лагер събра родния елит в Голф комплекса „Тракийски скали” до Каварна. „Умните хора инвестират в себе си и в добрата си форма и самочувствие.

Трябва да се промениш, ако искаш да промениш и бъдещето си”, твърди Ева, която обещава на елитните си клиенти първата височинна тренировка със специална маска. Преди влизането си в лагера амбициозната синоптичка твърдо е решила да работи усилено за още по-секси форми. Никол здраво се е захванала да премахне и последните излишни сантиметри от деликатните места с култовата Хипокси терапия, която стяга кожата и заглажда целулита.

Запалени фенове на Никол  я зърнали на Панчаревското езеро, където крехката красавица премерила сили с мъжете в състезание с кану. Очевидно звездата на Нова здраво загрява за хитовия лагер. Там вече я чака отбрана звездна компания, решена твърдо за 1 седмица с много спорт, приключения и топ апаратури да се промени напълно.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отложиха концерта на Сибел Джан

Концертът на легендарната певица Сибел Джан, предвиден за...

Ново дело срещу Харви Уайнстийн

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн отново ще влезе в...

Няма коментари към тази новина !

*}