Тони Стораро с аудио обръщение към феновете си

08.07.2014 15:40 | Видян 1238 пъти

Тони Стораро с аудио обръщение към феновете си

Звездата на Diapason Records подготвя този продукт през последните четири години, тъй като преживя доста трудни моменти през този период.

Ето защо той реши да сподели най-съкровените си вълнения под формата на аудио обръщение – нещо, което не е правено в попфолка досега.

Човека-глас реши да разкрие по възможно най-откровения начин пред своите многобройни почитатели какви са били причините да се забави с издаването на продукта. Също така в обръщението си той изказва своята благодарност към феновете за подкрепата и обичта, с която го даряват през последните 15 години на голямата музикална сцена.

Всеки, който си закупи албума, ще има възможност да чуе думите на Тони Стораро. Освен това ще притежава един уникален продукт, който включва 3 CD-та с песни (16, от които нови) и DVD с последните видеореализации на изпълнителя.

Разбира се, албумът предлага обложка и книжка със специална фотосесия на звездата. „В днешно време, когато хората слушат всичко в интернет, албуми се купуват много по-рядко, но въпреки това се постарахме да направим нещо по-различно, нещо много красиво и стойностно.

Това е един албум за ценители и в музикално отношение, а и самият начин, по който изглежда, също е невероятен. Такъв продукт досега не е правен в България. Вярвам, че истинските фенове ще искат да го притежават.”, сподели още той.

Източник: Blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Ален Делон е неузнаваем

Френската филмова легенда Ален Делон беше смятан за един...

Няма коментари към тази новина !