15 000 кубика цици в бой за Мис Силикон

08.07.2014 09:19 | Видян 4804 пъти

15 000 кубика цици в бой за Мис Силикон

На 17 юли в клуб Bedroom Beach в Слънчев бряг за шести пореден път ще се проведе конкурса "Мис Силикон" 2014. Единадесет ще са претендентките, които ще се борят за титлата, а най-възрастната участничка е на 30 години. Именно тя е с най-много пластични операции, има реконструкция на нос ,скули, уста, бюст, и дупе.

Претендентката пък с най- голям бюст е носителка на 900 кубика силикон във всяка една гърда. „И тази година журито няма да се спира на това дали определена кандидатка за титлата има най-много пластични интервенции, или пък притежава най-големия бюст. Най-важният критерий, на който трябва да отговаря победителката, е да има хармонично тяло и добре направени естетически корекции", споделя Мариана Маринова-единствен и официален лицензиант на марката „Мис Силикон".

Специален гост за конкурса на Bedroom Beach ще бъде плеймейтката Биляна Евгениева, чието име повече от месец не слиза от родните светски хроники. В избирането на новата победителката своят глас ще дадат и досегашните носителки на титлата Мис Силикон - Гергана Райчевска, Йоана Христова, Деси Младенова, а короната ще предаде миналогодишната победителка Джулиана Гани. В своеобразния спектакъл на сцената на Bedroom Beach ще излезе и Джулиана Джейма, която ще се превъплъти в нимфата-кралица на морето и ще представи участничките в първия тур на надпреварата. В шоуто тази година ще вземат участие истински акробати и циркови артисти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !