Последно! Няма да останем без „Мис България“

05.07.2014 09:00 | Видян 1920 пъти

Последно! Няма да останем без „Мис България“

Преди дни се заговори, че тази година за първи път ще останем без най-престижния конкурс в страната - "Мис България". Причина за това бил фактът, че никой не искал да се захване с организацията на надпреварата. Истината обаче в крайна сметка се оказа малко по-различна. Красавицата Жени Калканджиева, която държи правата за конкурса, издаде, че в крайна сметка е решила да се впусне в това предизвикателство сама. Заради множеството си други задължения обаче няма да има време да го направи кой знае колко пищен, затова ще трябва да се задоволим с нещо по-скромно.

"Разбира се, че конкурс ще има, но ще протече постарому – в три кръга, в които кандидатките ще дефилират по бански, в спортно-елегантно облекло и във вечерни тоалети. Риалити шоуто мачкаше престижа на "Мис България”. Договорът на !No Frame Media изтече, организацията отново ще движа аз, а в предстоящото събитие няма да видите как момичетата търчат с дини под мишниците или спорят за непочистена тоалетна”, каза Калканджиева пред "Монитор”.

В момента подготовката на конкурса е под пълна пара. Засега не е решено кога точно да се проведе, но възможностите за това са две – през август на морския бряг или през септември в София. Сред кандидатките за титлата ще са претендентки от градове като Пловдив, Русе и Бургас, които вече са имали своя мис. Затова те ще се класират автоматично, докато другите ще трябва да се явят на кастинг. "С моя опит и екип такова шоу се организира и за седмица, стига да има достатъчно пари. Ситуацията на пазара е сложна, затова и "Мис България” тази година ще е скромен, но изпипан и елегантен”, категорична е водещата на "Жените говорят” по TV7.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Златка сложи рога на Карен, развеждат се

Златка Райкова и Карен Хачатрян са разделени, пише...

Ако Тръмп НЕ бъде избран, това ще...

Демократическата партия може да превърне САЩ във...

Няма коментари към тази новина !