Нереида: С Кристияно спахме още първата нощ, той ме заряза като страхливец

29.09.2008 10:45 | Видян 12782 пъти | Гласували 3

Нереида: С Кристияно спахме още първата нощ, той ме заряза като страхливец

Испанският модел Нереида Гаярдо, която до преди време бе гадже на португалската звезда на Манчестър Юнайтед Кристияно Роналдо, разкри пред медиите, че двамата са правили секс още първата вечер, когато се запознали. Според чаровната брюнетка обаче Кристияно съвсем не е джентълмен, след като крилото на "червените дяволи" нямал смелост да й каже, че се разделят.

"Кристияно е много добър в леглото. За това и бях с него. Правихме секс на първата вечер, когато се запознахме. Разочаровах се от начина, по който скъсахме, защото той се показа като страхливец. Той е много незрял. Имахме известни проблеми и с неговото семейство, които ревнуваха. Неговата майка го манипулира. Тя обаче никога не се обърна към мен, за да изгладим нещата", споделя 24-годишната хубавица.

Нереида и Кристияно се запознават през януари в Палма де Майорка. През лятото, докато носителят на "Златната обувка" лекуваше травма, двамата бяха заснети по време на ваканцията им по крайбрежието на Сардиния.

"Животът в Манчестър е малко нерадостен, а и местните клубове затварят рано. Там всичко се свеждаше до Плейстейшън, телевизия, филми и секс. Но къщата на Кристияно е впечатляваща, на три етажа. Аз вярвах в нашата връзка, но не съм сигурна за него. Все пак никога не сме говорили за женитба. Той никога не е обсъждал с мен дали планира да преминава в Реал Мадрид, но бе ясно, че го искаше", допълва Нереида.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !