Пепа набелязва

11.12.2007 13:00 | Видян 6015 пъти | Гласували 2

Пепа набелязва

След успеха на двете дуетни песни на Пепа и Кости - Най-добрият и Как го правиш, певицата предпочете да заложи на самостоятелна песен. Брюнетката се довери на български композитор - нещо, което малцина дръзват да направят. Автор на музиката и аранжимента на танцувалното парче "Набелязвам те" е Теодор Ташев. Текстът е поверен на доказания талант Росен Димитров.

Видеото, режисирано от Зоран Атансов, е заснето в столичния хотел "Vega". Два са използваните за снимки терени - фоайето и лоби бара на хотела. Изисканата атмосфера се допълва и от бялата лимузина, от която слиза певицата в началото на видеоклипа.

Интересно хрумване е редуването на цветни и черно-бели кадри, които представят съответно настоящи и минали събития. Героинята на Пепа си припомня как е омаяла поредната си "жертва" и сега въпросният мъж е готов на всичко за нея. Във видеото на Пепа партнира модел от известна агенция.

Идеята на авторите на провокативното парче е да се покаже, че всяка умна жена сама избира кой да я избере. Дамата не трябва да се осланя на това, че желаният от нея кавалер ще направи първата крачка, а трябва сама да действа. Във видеото Пепа сменя три елегантни тоалета, решени в черно, червено и зелено, съобщи yellow.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !