Сашко Кадиев в дружеско селфи с Ейдриън Броуди

02.07.2014 14:00 | Видян 1461 пъти

Сашко Кадиев в дружеско селфи с Ейдриън Броуди

Водещият на "Преди обед" по bTV Сашо Кадиев се засече със звездата от "Пианистът" Ейдриън Броуди снощи и се щракна с него. В момента Броуди работи по историческата драма "Септември в Шираз" в студията на "Ню Бояна Филмс". Актьорът е в София заедно с приятелката си - моделът Лара Лието. Броуди смята да покаже на хубавата си половинка част от културните и исторически красоти на София. Той обаче пази ревниво годеницата си от всякакви папараци и ловци на автографи.

Когато един от най-известните преследвачи на звезди - даскалът по география Тодор Петров, поискал да се снима с Броуди и Лара, актьорът се разфучал и го изгонил, казвайки, че няма право да нарушава личното му пространство.

Кадиев обаче извадил късмет и си направил снимка със звездата. "Гиламе си лекичко из софийските улици с колегата Броуди..и пет пари не даваме!", постна във Фейсбук Сашо. На което приятелката му Таня веднага отреагира и написа коментар: "Сашкооо, прибирай се и не ми се прави на много секси!:))". Покрай сина си се отърка и майка му Катето Евро, която пък го попита: " Що не покани старата си майка с вас?".
Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !