Миро в строителния бизнес, къса с Елена... окончателно

27.09.2008 09:00 | Видян 18081 пъти | Гласували 1

Миро в строителния бизнес, къса с Елена... окончателно

Победителят в Биг Брадър 2 Миро заяви, че тези дни е доста търсен от медиите. “Мина много време, не се чувствам известен. Но ето сега – с началото на риалититата, не спират да ми се обаждат. Гледам обаче да бягам от шумотевицата. Не ме влече да се говори за мен. Обичам да съм встрани от тези неща”, признава той.

Помним го най-вече покрай драмата с Елена. Заради нея в къщата се вихреше истинска Троянска война. Тя се увлече по Мариян, а Миро бе в ролята на Многострадалния влюбен младеж. Оказва се, че толкова години по-късно играта на Иди – дойде продължава. “Чуваме се, виждаме се понякога. Но приятели не можем да бъдем. След всичко, което се случи...”, коментира брадърът. Логично извиква въпросът какви точно са отношенията между тях. “Много е объркано всичко. Неотдавна се събрахме, бяхме заедно, бяхме влюбени и сега пак нещо стана и се разделихме. Май е време всичко това да спре. Дошъл е моментът за постоянната раздяла. Всеки трябва да тръгне по своя път и да търси щастието другаде. Явно така ни е писано”, разсъждава Миро.

Що се отнася до материалната страна – там му е провървяло: “Утроих, даже учетворих парите, които спечелих от шоуто. Не съм си купил нещо запомнящо се, предпочетох да инвестирам. Сега се занимавам със строителство. Не се оплаквам. Бизнесът върви добре”, казва той. И допълва, че предпочита да харчи разумно, вместо да пилее. “Аз съм човек, който винаги мисли в перспектива. Не се отдавам на моментни емоции. Не хвърлям средства за щяло и нещяло. И мисля, че това е по-правилният вариант”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !