Здравко на яхта в Гърция, Христина бременна вкъщи

27.09.2008 09:00 | Видян 13232 пъти | Гласували 4

Здравко на яхта в Гърция, Христина бременна вкъщи

Христина и Здравко са Риалити семейство №1 в България. И двамата са печелили Биг Брадър. Гларусът от Приморско бе първият победител. Жена му пък успя да надвие всички випове във второто издание за знаменитости. Знаем много за драмите, кавгите между тях, събиранията, разделите, сватбата, раждането на дъщеря им Яница...
От края на Вип Брадър обаче мина доста време. Какво ново около фамилията на гларуса от Приморско?

Не са се развели, щастливи са и чакат второ дете. Заварихме Здравко на яхта в Гърция. “Тук още е топло, дойдох за няколко дни да се позабавлявам и да релаксирам”, споделя той. Въпросът за парите е задължителен. Изхарчилили ли са ги вече? Здравко посреща питането ни със смях. “Ее, то от моята печелба минаха четири години. Вече не си ги спомням. Тези на Хрис, и те отидоха. Знаете как е – ежедневни разходи, грижи за детето, почивки, забавления...Ето, сега съм на яхта. Така обичам да си харча парите. Няма да живеем двеста години”, признава Здравко. Христина обаче не е с него в южната ни съседка. Причината е съвсем обективна – бременна е. “Щеше да дойде с мен, но не може много-много да се излага на слънце. Затова предпочете да остане вкъщи с Яница”, споделя победителят в Биг Брадър 1.

Би ли участвал отново в риалити шоу? Твърди, че не. “В България пазарът е малък и доста пренаситен. Ако едни и същи хора се натрапват постоянно, писват. Затова не смятаме повече да занимаваме зрителите. Живеем си живота и пазим страхотни спомени. Но колкото и да звучи банално – в България май не е много добре да ти се случват хубави неща. След победата на Христина почнаха да шушукат как не заслужавала и такива глупости. Грозно е, но вече сме го забравили. Сега очакваме с нетърпение детето. Жена ми не мисли за нищо друго. Яница също е доста развълнувана”, завършва Здравко.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !