Николета и Валери профукаха 50 бона

27.06.2014 13:00 | Видян 2440 пъти

Николета и Валери профукаха 50 бона

5-звездна бе ваканцията на семейство Божинови в Абу Даби по всички критерии. Не само хотелът им бе с 5 звездички, но и цялото прекарване, научи "Уикенд". А най-щастливa от всички била малката Никол, която се влюбила до полуда в син на арабски шейх.

Николета и Валери резервирали почивката си във втория най-скъп хотел в света „Емирейтс Палас”. В него бил отседнал със семейството и слугите си и шейх от съседното на Абу Даби емирство – Шарджа. Едно от децата му – 4-годишният син на шейха, си харесало малката Никол. Двамата се сдушили покрай програмите на аниматорите и много се харесали. През цялата почивка били неразделни и когато дошло време да си ходят, Никол се тръшкала и искала да остане при своя принц.

Влюбването на хубавицата струвало на семейството 50 бона. Само за нощувките в баровския хотел Валери се изръсил 14 хилядарки, което е нормална цена, имайки предвид че дървета в хотела били с листа от 22-каратово злато. Николче пък била със 7 бански костюма на Филип Плейн – по един за всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !