Дичо посреща с палачинки
27.06.2014 10:30 | Видян 2316 пъти
Тончо Токмакчиев и куп хип-хоп звезди летували предната година и били доволни. От чуждите туристи в Дичовия хотел идват предимно ирландци, канадци, белгийци и германци. Мястото привлича и много млади хора заради сърфа, който карат наблизо. По река Велека пък организират разходки с лодки и кану.
Много от гостите се връщат заради вкусната кухня. Прочутата торта с бяла глазура, с която Дичо ухажва Карина, е влязла и в менюто на ресторанта. Хората много си падат и по класическите миди с черупки, както и по оригиналните салати с ядки и сушени плодове. Карина и Дичо са известни с палачинките със сладко от смокини, което сами приготвят към края на лятото. Домашни лакомства има през целия сезон - сирене, яйца, ракия. Понякога Дичо се включва в свещенодействията в кухнята, друг път оставя всичко в ръцете на майстора готвач. Тази година за първи път на туристите ще се поднася суши.
НАЙ-НОВИ
Никога не насилвай нещата. Дай...
Никога не насилвай нещата. Дай най-доброто от себе си и...
Смях: За какво да внимават водачите...
Смях: За какво да внимават водачите на дизеловите коли...
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !