Калина Паскалева: Знам политик с повече от 5000 бройки, който прави секс поне 3 пъти на ден

25.11.2014 09:08 | Видян 22399 пъти | Гласували 4

Калина Паскалева: Знам политик с повече от 5000 бройки, който прави секс поне 3 пъти на ден

Калина Паскалева, позната на драгия зрител от Острова на изкушенията, издаде бестселъра Дневниците на една курва, в който разказва цялата истина за момичетата от екрана и кориците и връзките им с конкретни известни личности от борческия, творческия и олигархичния елит в страната.

Потресаваща е дисекцията, която правите в книгата си на разликата между проститутка и курва. Бихте ли я анализирали за нашите читатели?

За отчаяните съпруги курва и проститутка е едно и също. За златотърсачките, хванали временно своя шаран, това е всяка изгряваща звезда, която може да ги смени. За мен курва е всяка жена без майка ми, а проститутка е всяка жена, която прави секс срещу заплащане на пътя. Бивше мое гадже от Пловдив ми каза, че само курва може да напише такъв тип книга, а аз, без да се обиждам, бих казала, че ако в България имаше повече смели жени като мен, много истини биха лъснали – за добро, разбира се.

Цитирате в своя, да го наречем, документален роман връзки с известни личности - от митичния Жоро Илиев до Маргина и известни футболисти.
Колко голяма е разликата между медийните им образи и истинските мъже?

В книгата ми някои от известните личности познавах лично, а други само съм виждала. Медийният образ на даден човек доста често е изкривен и погледнат през призмата читателския интерес. Аз представих хора като Клюна и Маргина в най-съкровенните им моменти, в мигове, за които само жена, лежала до тях, може да разкаже.

Става ли им на политиците?

След изборите за Европейски парламент в България със сигурност на доста от политиците им е станало горещо. Добрата новина е,че идва лято и могат да си охладят страстите на някоя яхта в приятна компания.

Цитирате прочут тв водещ като човека с най-много бройки в тефтерчето - 5000, значи ли това, че журналистите са най-потентни или пък просто са най-разкрепостени и освободени?


Не знам дали журналистите са най-потентни, но бързият им ум със сигурност действа много възбуждащо. Има политик с повече от 5000 бройки, който прави секс по 3 пъти на ден. Поне!

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мария Бакалова за методичното...

Когато става въпрос за популяризиране на нов филм, много...

Марката за дрехи Лакост е създадена...

Знаете ли, че "LACOSTE" се ражда заради шегата на един...

Няма коментари към тази новина !