Маги Халваджиян за новия сезон на X Factor

24.06.2014 12:00 | Видян 2118 пъти

Маги Халваджиян за новия сезон на X Factor

Нов член се присъединява към екипа на предаването. След успеха на едно от най-гледаните телевизионни шоута в България, скоро започва кастинга за новия сезон на X Factor. "Очаква се голям наплив на кандидати. За 2 дни са се записали 1000 човека", каза Маги Халваджиян в предаването "На кафе".

Продуцентът на предаването разказа подробности около новия сезон. Той разкри, че формата отново ще се води от тандема Мария Игнатова и Алекс Раева. "Те са страхотни таланти, пеят, танцуват. Двете ще бъдат отново водещи, защото изкараха страхотен сезон", заяви Халваджиян.

Голямата новост около X Factor е, че Дони се присъединява към екипа. "Поканих Дони да бъде музикален продуцент на шоуто. Той лично ще прослушва кандидатите заедно с огромен екип от специалисти."

Кастинги ще се проведат в градовете Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, Пловдив и София. Няма горна възрастова граница. Ако кандидатите са под 18 години, трябва да бъдат с придружител.

Това, което отличава X Factor от останалите музикални формати е, че тук се търсят не само певци, но и истински артистични хора. "Това е единственото шоу, което дава възможност на групите да се изявят", допълни Маги Халваджиян.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !