Стинг обрече децата си на мизерия

23.06.2014 13:45 | Видян 1599 пъти

Стинг обрече децата си на мизерия

Децата на популярните личности със сигурност са сред щастливците, които се раждат със златна лъжичка в устата. Оказа се обаче, че децата на 62-годишният британски изпълнител Стинг няма да могат да се радват на солидните банкови сметки на татко си. В тях към момента има 180 милиона лири, само че музикантът има намерение да си ги изхарчи, пише Mail on Sunday.

Певецът е категоричен, че тримата му синове и три дъщери трябва да се потрудят, за да се осигурят. Искат или не, явно наистина ще им се наложи, защото Стинг се кани да не им остави особено много в наследство. Децата му обаче знаят това и рядко търсят помощта му. Вместо това, правят всичко възможно да се справят сами с живота.

В интерес на истината Стинг не е единственият представител на светските среди, който се опитва да научи децата си на независимост. Същото прави и известната майстор-готвачка Найджела Лоусън, която преди няколко години каза, че децата ѝ няма да имат финансова сигурност, защото е пагубно за хората да не трябва да печелят пари. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !