Криста с дебютно видео

26.09.2008 13:27 | Видян 6083 пъти

Криста с дебютно видео

Откритието на лейбъла „Стерео стая” – Криста, приключи снимките на видеото към песента „Това, което искаш”  преди броени дни. Младата певица застана за първи път пред обектива на камерата, но това не й попречи да се справи брилянтно на снимачната площадка и да впечатли със силното си присъствие целия екип. Лентата бе заснета от режисьора Валери Милев, а оператор на продукцията бе Мартин Чичов.

Концепцията на видеото включва два различни декора – единият в урбанистичен стил, а вторият – в класическо бялo. Тази идейна реализация кореспондира пряко с посланието на самата песен, която носи много настроение и енергия, благодарение на хармоничната комбинация от соулфул поп с „old school” елементи и тяхното съвременно звучене. Стила на песента намира ясно отражение и в стайлинга на певицата.

По време на снимките Криста смени три различни визии, за които се погрижи екип от стилисти. В първия сет младият талант се появи с изчистена ретро рокля от бял солей, а след това – с елегантна рокля от сатен в цвят шампанско, с черни скъпоценни камъни. За втория снимачен сет Криста бе в синхрон с урбанистичната визия – певицата изглеждаше зашеметяващо, в черни дънки тип цигаре на FERRE и секси топ в златисто. Дрехите, с които откритието на „Стерео стая” се появява, са специално предоставени от г-жа Паола Апси, подбрани от най-новите маркови колекции на нейните бутици. Освен интересните декори, за видеото бе подготвена и специална хореография, дело на Маргарита Будинова от “M Dance”. Красивите момичета от балета бяха облечени в стилни мъжки костюми, но въпреки това успяха да развълнуват всички на снимачния сет с гациозните си движения и атрактивна хореография.

Официалната промоция на видеото ще се състои на 30 септември. Специалният подарък за гостите на събитието е мултимедиен компакт диск с българската версия на видеото към „Това, което искаш”, песента и ремикс към нея. Бонус към подаръка ще бъде и включеният в диска мейкинг, който съдържа уникални кадри от подготовката на екипа и младата певица, както и от самия работен процес.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !