Спилбърг взе щерката на Обама

18.06.2014 14:45 | Видян 1911 пъти

Спилбърг взе щерката на Обама

Първата щерка на Америка Малиа Обама, която навърши 16 на 4-ти Юли, намери работа мечта за лятото, като асистент във сериала „Extant” с Хали Бери и продуциран от Спилбърг, солиден спонсор на Обама. Според Hollywood blog TheWrap по-голямата дъщеря на президента се е заела с множество задачи на снимачната площадка миналата седмица във Лос Анджелис.
 
Вътрешн човек заяви, че е помагала за компютърната обработка и дори и позволили да снима няколко кадъра. Източникът добави, че Малиа е е изразила голяма радост от първите си кадри зад камера със думите, "Първият ми път, това е голяма работа".

Източникът споделя, че Мишел Обама придружила Малиа до снимачната площадка. Президентът заяви пред New Yorker, че Малиа иска да учи режисура и Спилбърг явно допринася със 1 милион долара за политически активния комитет на баща и.

Малиа посещава престижния Sidwell Friends School в столицата Вашингтон, но за лятото тя е във ваканция.
Във сериала “Extant”,  Хали Бери играе астронавт, завръщайки се бременна на Земята след едногодишна, самостоятелна мисия в открит космос. Малиа придружи свойте родители на реч във Калифорния, както и на благотворително мероприятие в Orange County.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Няма коментари към тази новина !