Благой в развод

12.06.2014 09:30 | Видян 4291 пъти | Гласували 1

Благой в развод

Късметът този път изневери на Благой Георгиев. След десетки изневери и скандали, завършили с прошка, жена му Христина най-накрая го изхвърли, научи вестник „Всеки ден". Джизъса е грозно изгонен от семейния дом, след като е бил спипан в крачка от съпругата си, на която вече й е дошло до гуша от лъжовните му оправдания. Футболистът е в развод, а най-новата причина за кръшкането му е плеймейтката Биляна Евгениева, доскорошна годеница на друг известен Казанова - Христо Сираков, по прякор Стоте манекенки. Благой, който се кълнеше във вярност до гроб на красивата Христина, не устоя на чара на кръшната брюнетка. Тя пък го оплете в мрежите си, още сгодена за Сираков, който обаче бързо се е усетил, че го мамят, и е развалил обещанието за брак.

Другата измамена - Христина, опрощаваща доскоро греховете на благоверния си, е решила този път да е безмилостна, след като се е уверила с очите си какви ги върши Джизъса. Преди десетина дни тя е нахлула в столично заведение, където е заварила на калъп бащата на двете си деца. Любопитна подробност е, че в сепарето на дискотеката Благой се е натискал не само с Биляна, а и с още една засукана девойка. В същата нощ Христина е събрала багажа на непоправимия плейбой и го е изхвърлила от дома им, разкриха близки до разпадналото се семейство. Те са категорични, че съпругата на Георгиев вече движи процедурата по развода им.

Благой обаче пак е шапка на тояга, убеден, че и този път ще му се размине. Миналата седмица той вече публично афишира отношенията си с Биляна, а през уикенда двамата неверници са отпрашили на почивка към съседна Гърция, разказаха очевидци. Наши сънародници на остров Халкидики са забелязали Благо в компанията на красивата манекенка. Футболистът демонстрирал без притеснения интимна близост с младата красавица.

Снимка: Vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Идеалната почивка е 8-дневната:...

Идеалната дължина на една ваканция е 8. По-дългите...

Турция – неочаквана дестинация,...

Турция е държава на контрасти, където модерността среща...

Няма коментари към тази новина !