Ройшийн Мърфи на пазар

25.09.2008 11:15 | Видян 3015 пъти

Ройшийн Мърфи на пазар

Атрактивната екс-вокалистка на „Молоко” Ройшийн Мърфи посети Седмиците на модата в Ню Йорк и Лондон, за да зарадва българската публика с обновен и, разбира се, отново ексцентричен сценичен гардероб. Ирландската изпълнителка пристига в България по случай 400-ната годишнина на ирландското уиски Bushmills. Концертът  ще се състои на 6 ноември в зала „Универсиада”.

Любовта на Мърфи към дръзката, предизвикателна мода прави месец септември любимия й месец – за кратко тя се откъсва от музиката, за да се отдаде изцяло на другата си страст, а именно модата. Най-предпочитана от Ройшийн Мърфи колекция на събитието в Ню Йорк се оказа тази на J.W. Anderson. „Обличала съм всички дрехи, дори тези, направени за мъже”.

Вдъхновена от модните корифеи, за рождения ден на Bushmills в България Ройшийн Мърфи ще ни покаже акценти от колекциите Пролет’2009, но по нейния си автентичен начин. Обещава да зарадва българските си фенове с убийствени комбинации, така че да не изневери на ексцентричните и главозамайващи тоалети, с които сме я виждали по концертите й или видео клиповете – от кожен костюм за парашутни скокове до футуристичен скафандър.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Няма коментари към тази новина !