Maксим Стависки изневерява с млада актриса

05.06.2014 10:15 | Видян 3788 пъти

Maксим Стависки изневерява с млада актриса

Натиска се с млада актриса, с Денкова почти не си говорят. Някога горещата любов между най-добрите ни фигуристи - Албена Денкова и Максим Стависки е на път да остане в историята, научи ексклузивно „Всеки ден". Отношенията между спортистите са в дълбока криза и няма изгледи скоро да се подобрят. Нещо повече, Стависки дори си е намерил млада любовница, с която не се свени да се показва пред очите на хиляди руснаци.

Въпреки че не смее да се весне по родните ширини, още по-малко да се покаже на екран, оказва се, че от година и половина Стависки има нова партньорка на леда, с която участва редовно и срещу тлъст хонорар на традиционния спектакъл „Ледников период" в Русия.

Дамата, която смени в съчетанията Денкова, е актрисата Екатерина Шпиц. В момента двамата са тотален хит в бившата съветска федерация и обират точките на спектаклите във фигурното пързаляне. За никой обаче не е тайна, че двойката на екрана бързо се е прехвърлила в живота и двамата от известно време имат интимна връзка. Вина за разрива в отношенията на двойката обаче, има самата Албена.

Приятели на семейството споделят, че от известно време тя тотално се е занемарила, не дава пет пари как изглежда в очите на любимия си и непрекъснато е в лошо настроение. „Млада, хубава жена, а така да се сбабичоса. И все негативното гледа, едва се издържа", споделят притеснени близки на атлетката. Денкова дори не си прави труда да крие депресията си от медиите. „За нищо не мечтая вече, не вярвам, че ще бъда щастлива някога. Животът ми се разпадна преди години, не вярвам нещо да се промени", коментира огорчената шампьонка. По-наблюдателните пък забелязаха, че по време на участието си в „Денсинг старс", където е нарочена за победителка, Албена не спомена нито веднъж името на Максим.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !