Венелин Петков вдига палат в Драгалевци

02.06.2014 10:15 | Видян 2480 пъти

Венелин Петков вдига палат в Драгалевци

Както актуалният му имидж предполага, Венелин Петков съвсем скоро ще е новодомец, но не отново в квартира под наем, а в лично негова къща в баровския столичен квартал „Драгалевци". Бившият водещ на централната емисия, а отскоро шеф на новините на Би Ти Ви строи със супер скорост 3-етажен палат в луксозния район на София, научи „Всеки ден". Венелин е на върха на щастието си, че скоро може да си позволи това, за което всеки трудолюбив студент, дошъл от по-малък град в столицата мечтае - собствен дом. Родом от Стара Загора, Венелин записва английска филология в Софийския университет, започва да работи в медиите още през 1994 г. и от тогава, та досега, все живее в квартири под наем. Благодарение на умението да спестява от заплата, доскорошното лице на новините е успял да задели средства, за да почне строеж в „Драгалевци", който в момента е в най-активната си фаза.

След неотдавнашните кадрови сътресения в частната медия партньорът на Гена Трайкова бе издигнат до шеф на новините и известно време съвместяваше две длъжности - на водещ и началник. Преди няколко седмици обаче и той, и бившата му изгора Гена намериха заместници в лицето на новата двойка Иван Георгиев и Лиляна Боянова и се отдадоха на по-отговорни задължения. Трайкова се зае с документалните филми на Би Ти Ви, а Венелин се впусна още по-амбициозно в управлението на колегите си. Според тях в момента той е рекордьор по месечни приходи и се разписва срещу 8 000 лева възнаграждение, което е два пъти повече от заплатата му като водещ.

„Венелин е непрекъснато в телевизията, откакто е шеф, почти не се прибира", разкриват подчинените му. Е, със сигурност когато новият му дом стане готов, Петков ще има повече причини все пак и да си почива вкъщи, а не да виси денонощно в нюзрума.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !