Павката вдигна скандал на Магърдич

28.05.2014 14:30 | Видян 2435 пъти

Павката вдигна скандал на Магърдич

Като малко дете се държа Павел Владимиров в последния лайв на шоуто за имитации „Като две капки вода". След като журито и публиката го поставиха на последно място в класирането, вместо да приеме поражението с достойнство, Павката вдигна скандал на журито. Благият и усмихнат водещ си показа рогата, когато разбра, че шансовете му да стигне до финал са почти нищожни. Владимиров обвини Къци, че е повел в класирането и е получил най-много подкрепа от зрителите, защото при неговото изпълнение на сцената са излезли Орлин Горанов и Кристина Димитрова. Тъй като русенецът се изхвърли да имитира двата образа едновременно, имаше нужда от помощ за дуета.

Това не впечатли особено журито, но пък зрителите останаха възхитени. Ревнивият Павел избухна, че не било честно и следващия път искал и на него да му партнират Орлин Горанов и Кристина Димитрова, пише "Всеки ден". Последва сериозно спречкване с продуцента Магърдич Халваджиян, при което се наложи колегите на Павката да го укротяват и да го накарат да се държи прилично. Още след представянето си, в което задачата беше да изпълни един от вечните български хитове - „Сбогом" на Данчо Караджов, новият член на журито го попари. Фънки директно му каза, че не му се е получило и за него това не бил Данчо Караджов.

Павката, както обикновено, започна да се оправдава и да търси извинения другаде, само и само да не признае грешките си. В самото начало на шоуто той бе един от любимците на публиката, но сприхавият му характер постепенно го изпрати на едно от последните места в класирането.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !