Риана изтри Инстаграм завинаги

27.05.2014 16:45 | Видян 1722 пъти

Риана изтри Инстаграм завинаги

Засега дивата на поп и аренби музиката не дава признаци да иска да "съживи" профила си в канала за споделяне на снимки.

Поп звездата Риана изтри профила си в Инстаграм, за съжаление на много нейни фенове и за радост на други, които с регистриране на фалшиви акаунти, като BADGALRIRI_AGAIN, успяха да привлечат хиляди последователи на собствените си страници.

След като не се завърна обратно в профила си, барбадоската красавица написа в Туитър, че всички подобни профили са фалшиви и тя няма общо с тях, за да избегне подобни спекулации.

Драмата около профила й в Инстаграм дойде, след като Риана публикува в социалната мрежа корицата на френското списание LUI, на което тя е доста провокативна и топлес. Всичките й 12 млн. последователи сигурно са били щастливи от гледката, но не и администраторите на канала за споделяне на снимки, които побързаха да свалят горещите кадри.

Малко по-късно настана истински смут сред използващите приложението, а от Инстаграм заявиха, че проблемите с профила на певицата се дължат на техническа грешка. "Този профил беше прихванат по погрешка от една от нашите автоматични системи и за кратко бе блокиран. Извиняваме се на причиненото неудобство.", се казва в изявление на ръководството на компанията.

Въпреки извинението, цензурата, която наложиха на Риана явно доста я е разсърдила. Засега Рири, която изобщо не се притесняваше да публикува фотоси от "съкровени" моменти, пушейки марихуана, не дава признаци да иска да се върне обратно в приложението.

снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !