Емануела: Открих голямата любов

26.05.2014 11:00 | Видян 2279 пъти

Емануела: Открих голямата любов

Сърцето на фолк певицата Емануела отново е заето. Повече от шест месеца то е в плен на тайнствен възлюбен, за когото синеоката красавица твърди, че е най-голямата й любов, споделя "Всеки ден". „Имам връзка от близо 6 месеца, даже повече. Досега са мe изписвали с поне 3-4-ма по вестниците. Не съм имала връзка с нито един от тях. Вече не искам да се говори за личния ми живот и сега не искам да казвам кой е мъжът до мен. Две медийни връзки имах и двете завършиха зле за мен. Този път не искам да е публично и не искам да се знае. Ние не се крием, но не възнамерявам да го афиширам и да разкривам какви са отношенията ни", обясни тя.

Фолк изпълнителката призна, че почти живее заедно с новата си изгора и допълни, че в момента ремонтира собствения си апартамент, в който възнамеряват трайно да се нанесат, когато настъпи зимата. Емануела разкри, че двамата са много влюбени и се чуват през 5 минути по телефона. Влюбената певица каза, че с новата си изгора се познава отдавна, но това не й попречило да се влюби в него от пръв поглед.

Емануела коментира и новината за собствената си смърт. Подобно на Марк Твен, я окачестви като преувеличена и допълни, че в медиите умира през два три месеца, а след това отново възкръсва. „Никога през живота си не съм взимала наркотици. Имам операция на сърцето и за мен забранените вещества са абсолютно недопустими", отговори я на друга клюка. „Искам да кажа, че Никола бе най-голямата ми грешка. Толкова ниско е паднал, че дори знам, че изпраща на мои фенки снимки на интимните си части. Нямам думи", заяви певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !