Яна родила в дискотеката на Петко

20.05.2014 11:00 | Видян 3306 пъти

Яна родила в дискотеката на Петко

В неделя около 20 часа Петко и Яна прегърнаха за първи път своя син. По-малко от денонощие преди
това обаче щастливите родители преживели инфарктни моменти. В събота срещу неделя семейството се присъединило към личния празник на свой много близък приятел в "Найт Флайт".

По принцип терминът на Яна бил за след седмица, за това с Петко преценили, че няма да има проблем, ако уважат тържеството, още повече, че то не било по нощите а от 22 часа. Час по-късно обаче красивата танциорка получила силни контракции, придружени с гадене.След като половин час ситуацията не се успокоила, Петко се притеснил и настоял веднага Яна да бъде приета в болница. В лечебното заведение контракциите леко утихнали, но се усилили отново в неделя вечерта, когато Яна всепак благополучно родила Доменик Петков Димитров. "Синът ми тежи три килограма.

А сантиметрите ги забравих, толкова съм щастлив и превъзбуден, че не ми е до сантиметри. И Яна, и бебето са много добре!", сподели пред "Всеки ден" гордият баща. Нетрадиционното име на сина си Петко не е заимствал от италиански сборник с имена, а преди години имал приятел, който се казвал така. Харесал го и си казал, че някой ден, ако има син, ще го нарече Доменик. Неспазил заканата си при първородния си син, понеже много искал да е момиче, което да кръсти Виктория. И когато се родило момче, просто го записал Виктор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !