Боби Травестита сваля Мила Йовович

14.05.2014 09:45 | Видян 4263 пъти

Боби Травестита сваля Мила Йовович

Холивудската звезда Мила Йовович за една бройка да попадне в мрежите на балкански донжуановци от ъндърграунда. „Всеки ден" научи, че зеленооката красавица е била обект на яки свалки от известния мутрак на ВИС Борислав Чакъров - Боби Травестита. Компания в свалките му правил и известен шиптърски бос, пребиваващ у нас, познат като Жума. Любовната аудиенция се разиграла в средата на март в сладкарница „Канди" на Японския хотел в София.

Достоверни източници ни споделиха, че зеленооката красавица попаднала на двамата разгонени мафиоти след шопинг тур. Йовович бе в България от края на февруари до средата на март за снимките на филма „Сървайвър". Част от снимките са заснети в Лондон, но най-силните сцени се разиграха в столичния кв. „Кремиковци" и в киноцентъра „Бояна".

В един от дните без изява на снимачната площадка Мила Йовович се отдала на пазар в мола на бул. „Черни връх". Под погледа на двама охранители, единият от които българин, актрисата си купила уникален сребърен сет на елитната марка „Блосъм" - колие, пръстен и обици. Скъпарското бижу е с проба 925, в него са преплетени кубични цирконии с ръчно рисуван емайл, а цената му е доста приемлива за качеството - само 600 евро. Фетишът към скъпоценности е запазена марка за кинозвездите - София Лорен често е виждана да носи колие от шлифовани сапфири и рубини.

След шопинга изкусителката със сръбско-руски произход решила да отмори в сладкарницата на „Кемпински Зографски", където обаче попаднала на разгонените бандити. Според инфото ни първоначално Мила поддала на ласкателствата, но отказала настойчивите молби да се снимат заедно.

Когато срещата станала по-задушевна от нормалното, Мила била алармирана от българския си гард, че кавалерите й са безскрупулни престъпници, от които е добре да стои надалеч. Актрисата буквално си изкарала акъла - скочила като ужилена и на секундата се измела от сладкарницата.

София е любима дестинация и на друга мега звезда - Антонио Бандерас. 54-годишният секссимвол снима вече три филма у нас. При последното си пребиваване през ноември 2013 г. покрай снимките на касовата лента „Непобедимите 3" актьорът всяка вечер се е наливал с текила в бар „Хамбара" в компанията на свой сънародник от екипа, осветлиха ни очевидци на разпивките.

Снимка: Владимир Ангелов

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !