Бащата: Ивайла и Божидара са лъжкини и крадли

13.05.2014 11:15 | Видян 2793 пъти

Бащата: Ивайла и Божидара са лъжкини и крадли

Неотдавна Ивайла Бакалова се оплака в "Къртицата", че баща й тормозел нея и сестра й Божидара и бил, меко казано, недобър човек.

Според него самия обаче, това било пълна лъжа. Д-р Божидар Бакалов разказа пред Мартин Карбовски по TV7, че неговите дъщери били лъжкини и крадли, пише blife.bg.

"Никога не съм ги тормозил, това просто не отговаря на истината. Не съм доволен от измислиците по мой адрес, че аз съм ги тормозил, че съм ги провесвал от балкони - това не е вярно.", коментира във връзка с нападките бившият гръден топ хирург. Той отново увери, че Мис България Ивайла Бакалова заеква от 3-годишна и проблемът й не е причинен вследствие на стрес. "

Аз съм полагал най-добрите грижи, създал съм условия за развитие, които малко деца в България имат. Те съдействаха на майка им и на братята им да ме ограбят. Имах пари в банка и ги изтеглиха с фалшиви пълномощни. Общо са ми взели около 75 000 долара и около 2 кг. злато."

Отделно, докторът имал и домашен шкаф тип сейф, който бил разбит от Божидара с помощта на чукче, докато баба й по бащина линия била в болница заради инсулт. "Божидара взема доларите от там. Заради размахването на долари и злато в училище, тя е изключена от Варненската хуманитарна гимназия за арогантно поведение спрямо учители и ученици.", разказа докторът за проявите на по-малката сестра, която тогава е невръстна ученичка на 14-15 години.

Не особено известен факт е, че сестрите Бакалови са осиновени, а в началото Ивайла се казвала Людмила. Баща им решил да ги вземе, защото майка им щяла да ги раздели, едната щяла да бъде в Шумен, а другата в Провадия. За да ги осинови, той платил на майка им 1000 лева.

"Направих всичко за тях. Искам да се държат с достойнство и да започнат да правят нещо градивно.", допълни Божидар, цитиран от inews.bg.

Бащата на сестрите е категоричен, че ще им прости, ако публично се извинят за лъжите, които наговорили по негов адрес в ефир.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Евровизия 2024: Хърватия, Франция и...

Конкурсът за песен Евровизия 2024 беше открит на...

София Прайд 2024 ще се проведе на...

София Прайд 2024, най-голямото събитие в защита на...

Няма коментари към тази новина !