Д-р Енчев с нов палат

09.05.2014 11:15 | Видян 3911 пъти

Д-р Енчев с нов палат

Село близо до Пловдив се превърна в истинско средище на звезди и политици с дебели портфейли. Първи имение в местния Бевърли Хилс - Белащица, си построи д-р Ангел Енчев. Тузарският имот цвят „корал" е с площ 1300 кв. м. Разполага със сауна, турски хамам, виенски салон. Има няколко самостоятелни апартамента, а на третия етаж е обособен апартамент с площ 200 кв. м - огромен хол с трапезария, кухненски бокс, 3 спални, 2 бани, подова настилка от мрамор и т. н. Пазарната му цена възлизала на 700 хиляди евро. „Селски" на д-р Енчев и Теди Велинова са бившият градоначалник д-р Иван Чомаков, видният плейбой Мартин Данона, фолк звездата Преслава, бившият апелативен прокурор Росен Димов, палат там в момента си строи и настоящият кмет на Пловдив Иван Тотев. По желание на Теди Велинова огромната къща била декорирана в стил „фън шуй" .

Това „бижу" явно обаче не стига на пластичен хирург №1 и той е започнал строителството на още един имот, научи „Всеки ден". Къщата обаче щяла да бъде в по-малки размери и с цел Енчев да събира на гости приятели, бизнес партньори, както и ВИП клиенти на доктора, които желаят да се скрият от обществения интерес и да минат през операционната маса на лекаря тайно. Парцелът на бъдещия палат се намирал съвсем близо до розовото имение на доктора със златни ръце. Предвиждало се къщата да има огромен басейн, закрита зимна градина, кабинет за Енчев и място за релакс за Теди. Един етаж от имота пък щял да е предназначен само за детето на хирурга и моделката, както и за бъдещото им потомство. Желанието на доктора било децата му да растат самостоятелно, на широко и да имат къде да посрещат своите приятели.

Според запознати бъдещият палат ще служи на Енчев и като място, където да води любовниците си тайно от очите на любопитни съседи. Прозорците щели да бъдат от специално стъкло, през което отвън не може да се вижда нищо. Охрана пък ще се грижи за спокойствието на доктора, като още отсега край имота на лекаря се навъртали трима-четирима бодигардове.
Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !