Софи Маринова профукала всичко на хазарт

02.05.2014 09:00 | Видян 2427 пъти

Софи Маринова профукала всичко на хазарт

Софи Маринова имала сериозни проблеми с хазарта, разкрива най-близкият й приятел Устата в предаването „Поверително от Н.Л". В съботния епизод на най-гледания тв таблоид рапърът споделя пред Кали подробности за пътешествието му в Америка, заедно с ромския славей, пише vsekiden.com.

Докато били в САЩ, Софито преживяла няколко неща, които досега не й се били случвали никога. Едно от тях било посещението в казино в Лас Вегас. Там Маринова решила, че с една стотинка може да спечели един милион. И въпреки че всички от компанията се опитвали да я убедят, че не е толкова лесно, бившата изгора на сина си Дачо не искала и да чуе. Така постепенно вдигала залога, докато накрая не изгубила всичко. „Тя спеше и играеше, играеше и спеше, и така няколко дни. Започна с 20 долара и накрая изгуби всичко. Тя била страшна комарджийка тая Софи", диви се Устата.

Освен в хазартна зала, Маринова била заведена в стриптийз клуб, където резилът продължил. След като една от танцьорките започнала да си сваля дрехите, фолк дивата изкрещяла „Махай се, ма!" и избягала под втрещените погледи на всички присъстващи.

На прибиране в родината пък Софи за малко да си изпусне самолета за България, след като изгубила няколко часа по безмитните магазини. Певицата си напазарувала около 50 парфюма, от всякакви марки. „Едва й се побираха в чантата, митничарите бяха шокирани", споделиха очевидци на срамната ситуация.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Няма коментари към тази новина !