Лошото момиче Линдзи Лоън говори за трезвеността

30.04.2014 16:15 | Видян 1508 пъти

Лошото момиче Линдзи Лоън говори за трезвеността

Линдзи Лоън е въплъщението на термина лошо момиче. Краде, пие и шофира, бие се, употребява наркотици, лъже, спи с когото ѝ падне... Изобщо в Холивуд едва ли има по-скандална актриса от тази червенокоса чаровница, която всъщност стана звезда още като малко дете, пише Dnes.bg.

В новия брой на списние "Kode" (пролет/2014), чиято корица краси, 27-годишната Линдзи твърди, че вече не пие алкохол и че не взима наркотици, но редакторите на изданието твърдят, че по време на фотосесията тя е пиела водка, изсипана в бутилка от минерална вода Evian.

Ето и няколко откъса от скандалното интервю с провокативната актриса, което е взимано по електронната поща и от което самата Линдзи се разграничи:

За Опра Уинфри, която продуцира риалити шоу за Лоън: "Тя ме научи на много неща и наистина повярва в мен, за разлика от Барбара Уолтърс."

За мнението си за звездата Дженифър Лорънс: "Тя е фалшива във всички свои роли."

За мъжа, с когото излиза в момента: "Той е женен с деца."

За това, че е направила спонтанен аборт наскоро (някои медии смятат, че тя лъже): "Това наистина е дълга история. След тази случка не исках да излизам, не можех да помръдна. Чувствах се зле, и психически, и физически. Плачех нощи наред, гледайки се на екрана, защото не се виждах като себе си, а като някакъв чужд човек. Странно е. Хората си помислиха, че съм направила аборт заради наркотиците, но не е така. Бях чиста."

За живота си в момента: "Аз съм щастлива точно сега и се намирам на добро място в живота си. Най-хубавото нещо, което научих от опита си да правя собствено риалити шоу, е, че моята работна етика се промени. Сякаш страстта ми към актьорската професия се върна в мен."

Снимка: сп.Kode

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !