Владо Карамазов влезе в леглото на Анджелина Джоли

29.04.2014 17:15 | Видян 4515 пъти

Владо Карамазов влезе в леглото на Анджелина Джоли

Актьорът и телевизионен водещ Владо Карамазов наскоро се завърна от Камбоджа, където беше заради снимките на новия сезон на риалитито Survivor по bTV. И макар че доста се чудил дали да замине, сега е изключително доволен от избора си и има много интересни неща, с които да се похвали.

По време на приключенията си в Югоизточна Азия Владо имал възможността да влезе в леглото на Анджелина Джоли, споделя inews.bg. Всъщност не в смисъла, в който веднага всички ще си помислят. Просто имал възможността да спи в хотел, в които редовно отсядала холивудската звезда. "Много беше странно за мен, защото аз ако имам толкова много пари, едва ли бих отишъл точно в Камбоджа. Там хигиената не е на европейско ниво. Те са си свине. Преди много харесвах такива страни, но вече предпочитам Европа. Натоварващо е, защото е много различно", разказа той в предаването "Преди обед" по bTV.

Категоричен е, че не бил никак капризен по отношение на удобствата. Задоволявал се с каквото му бъде предложено. Що се отнася до престоя му в Камбоджа, Владо разказва, че не му харесвала храната, но пък не искал да проявява капризи. "Най-вероятно американският водещ ще го изисква, но ние сме в България и не мога да си го позволя", отбеляза Карамазов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Няма коментари към тази новина !