DJ Дамян и Ваня живеят в мини замък

27.04.2014 09:00 | Видян 2857 пъти

DJ Дамян и Ваня живеят в мини замък

DJ Дамян и нежната му половинка Ваня смениха апартамента си с луксозна къща във Варна, пише Lifestyle.bg. Шарени дамаски, златни драперии, мебели столетници, куфари-гардероби - това е само малка част от нещата, които ще видите в дома на музикантите, който на външен вид наподобява замък.

„Наложи се да продадем студиото. Малко ми беше трудно да се разделя с него. Най-голямата атракция беше прозрачната баня и тоалетна в средата на жилището. Сега обаче за нищо на света не бих си дала къщата," разказа за „Монитор" фолкпевицата. Заедно с DJ Дамян са в процес на обзавеждане. „Като цяло почти всичко вече е на мястото си, с малки изключения. Предстои ни слагането на завеси и пердета, което според мен е много важна част от визията и очарованието на един дом," обяснява Ваня. Отвън сградата е като замък, но умален модел. На два етажа са разположени три спални, голям хол, трапезария и кухня и един приземен етаж.

"Харесвам ретро стила и къщата ни е обзаведена в този стил, примесен с малки елементи на барок. Хубавото при този стил е, че той е вечен. Никога не излиза от мода и мебелите с годините стават по-ценни," доволна е изпълнителката на "Край да няма", която дирижира подредбата без помощта на дизайнер по интериора. „Повечето мебели са купувани с години и избирани много прецизно, с изключение на едната спалня и детската стая. Имайки предвид стила, всичко е решено в цвят череша или масив. Единствено детската стая е в старинно бяло. Хубавото при ретро стила е, че винаги можеш да добавиш още и още или да променяш непрекъснато и интериорът става все по-красив. Този стил носи доста и изглежда още по-добре, когато е леко натруфено и кичозно", категорична е Ваня.

В една от спалните певицата е обособила кът за всичките си сценични тоалети и обувки. „В моята професия не мога да си позволя да слагам една рокля повече от два или три пъти, за това тоалетите са много и постоянно се увеличават. В ежедневието си обичам да ходя спортно. Съвсем скоро създадох собствена модна линия и някои от моделите ми са любими, нося ги в ежедневието, защото по-голяма част от тях са спортно-елегантни," обяснява певицата на "Ара мюзик". Градината е мястото, където забравя за стреса на делника. „Обожавам спокойствието на градината, когато е слънчево. През останалото време релаксирам в спалнята, там се чувствам най-добре", не крие изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !