Деян Донков иска сръбско гражданство

26.04.2014 09:00 | Видян 1498 пъти

Деян Донков иска сръбско гражданство

"Безобразията в тази държава достигнаха такива размери, че аз започвам сериозно да се замислям да стана сръбски гражданин, защото ги харесвам сърбите. Досега си го мислех само на шега, но вече съм категоричен."

Цял ден Донков репетирал в Народния театър. Домързяло го да се разходи от дома на Радина, който бил само на 133 метра от работното му място, и пропътувал педя разстоянието с колата си,

Паркирал миникупъра в началото на улица „Иван Вазов“, до задния вход на първата сцена. Район, който доскоро беше рай за автомобилите на артистите.

Районът зорко се следи и нарушителите биват наказвани незабавно. По този начин возилото на Донков станало жертва на столичния паяк.

Половинката на Радина псувал яко, колегите му наизлязли, но не успели да го успокоят. Дори се е опитал сам да си махне скобата.

 За случилото се актьорът имал оправдание, което не го отървало от плащане: „Липсва знак за синя и зелена зона, защо ми слагат тази скоба, това е пълно безобразие“, погневил се Деян.

Първоначално отказал да плати глобата, защото според него не било справедливо. По-късно обаче склонил и се прибрал с автомобила си.

Източник и снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !