Всички срещу Ани Салич

25.04.2014 09:45 | Видян 3845 пъти

Всички срещу Ани Салич

Целият телевизионен свят обяви война на Ани Салич. Тя бе обявена от гилдията за предателка още след като избяга от Би Ти Ви в Нова и по този начин заличи годините, изкарани в телевизията, която я издигна на върха. Вчера срещу Салич бе нанесен нов удар. Продуцентът Денис Ризов заклейми официално като чиста кражба и плагиатството първото предаване на блондинката „Извън новините" .

Причината е, че шоуто е компилация от утвърденото по Би Ти Ви „Търси се" и неизлъченото риалити „Свързани", продуцирано от „Супернова медия". Водещите на „Търси се" Нели Хаджийска и Меги Димчева, излязоха с официална позиция за копираното шоу на Ани.

„След като изгледахме първия брой на предаването „Извън новините" с Ани Салич, излъчено по Нова телевизия, бихме искали да заявим, че предположенията ни, че основната идея е взаимствана от нашето предаване „Търси се", се сбъднаха. Вече 6-а година се влагаме със сърце и душа, за да разкрием за зрителите невидимата човешка страна на най-популярните личности", заявяват от „Търси се".
„Много предавания се опитваха през годините да вкарват елементи от нашето предаване, да правят „мини" „Търси се" и да спират дотам. Сега гледахме час и половина дълъг и протяжен опит да ни имитират, но без душа, без искреното любопитство към госта. Ние усещаме гостите си благодарение на това, че лично се срещаме с близките хора и всеки творчески момент от предаването минава през нас, а не през огромен екип", казват водещите на ток шоуто Нели Хаджийска и Меги Димчева.

Гневни коментари по адрес на Салич се чуват и от други представители на телевизията. Миа Сантова също публично изрази разочарованието си. „Още една Опра Уинфри... Тъжен смях", написа журналистката.
Колеги на Салич от Би Ти Ви коментират, че ТВ водещата се е надула зверски и се държи отвратително към своя екип. Тя ги обидила жестоко, когато навръх рождения си ден на 22 април, не занесла и една кутия бонбони, за да ги почерпи. Това вбеси целия нюзрум, тъй като колегите й си направили труда да съберат пари и да й купят подарък, за да я изненадат. Ани Салич обаче не оценила жеста им изобщо. Оттам насетне непоносимостта към нея нараснала неимоверно и почти никой не искал да разговаря с нея. Колегите й я подминават като малка гара, а единственият, който й обръща внимание, е екранният й партньор Ники Дойнов.

Източник: vsekiden.com

Снимка:  Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !