Луиза Григорова лъже за интимния си живот

13.04.2014 09:00 | Видян 1650 пъти

Луиза Григорова лъже за интимния си живот

Луиза Григорова и Робърт Уау дадоха яснота относно своите отношения или поне опитаха. Двамата бяха гости в предаването "Cool по bTV. Там те споделиха, че са заедно почти денонощно. Луиза и Робърт се запознали, когато той я потърсил с молба да работят заедно, тя бързо откликнала и така се родил клипът към парчето "Аз съм сам".

Актрисата заяви, че не са гаджета, въпреки че го е запознала с майка си. Според Григорова това станало случайно, но водещата Петя Дикова определено не й повярва.

Луиза правеше леки забележки на Робърт и го поправяше, държаха се точно като двойка, която обича да се провокира. Това забеляза и водещата, която отбеляза, че двамата много си отиват като двойка.

Музикантът е със сръбски корени, роден е в Швейцария, завършва кино режисура и заминава да да изкара магистърската си програма в Ел Ей. Там обаче му е много скъпо и решава да дойде да учи където е най-евтино, така се насочва към България. Тук му липсва рок музиката и затова се насочва към нея, според него младото поколение избягва чалгата.

Луиза сподели, че няма нищо против нито един стил музика, но тя предпочита електронната. Младата актриса в момента е засега с премиерата в хасковския театър на постановката "Разбиване", която ако има успех, ще започне да се играе и в София.

 

Източник: inews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Няма коментари към тази новина !