Алисия - арт директор в клипа на Ангел

10.04.2014 17:00 | Видян 3281 пъти | Гласували 1

Алисия - арт директор в клипа на Ангел

Алисия постоянно показва, че с каквото и да се захване, то й се получава повече от добре. След като на няколко пъти влезе в ролята на модел и позира за популярни родни марки дрехи и бижута, изпълнителката на „Пак съм тук” реши да експериментира отново. Този път в сфера, в която певицата има строго изявена индивидуалност – видеоклиповете.

„Досега винаги съм била от едната страна на камерата, ето защо за мен беше голямо предизвикателство да застана и от другата, за да вляза в ролята на сценарист и криейтив директор в новия клип на моя колега Ангел - „Плачи сега”. Благодаря на него и на моя продуцент Виктор Касъмов, че ми гласуваха такова голямо доверие.

Искам да подчертая, че моята цел не беше да променям Ангел драстично, а да извлека от него артистизъм и емоции, които досега не са познати на публиката. Приех неговия проект като мой и затова изисквах максималното от него.” – споделя певицата.

„За мен е голямо признание, че Алисия се съгласи да направи с мен този проект. Като една от най-хитовите и популярни певици в момента, за мен е чест, че тя взема дейно участие в „Плачи сега” и като сценарист, и като featuring партньор, и като стилист. По време на целия снимачен процес тя беше неотлъчно до мен и ми казваше как трябва да изиграя ролята си – разказва Ангел и допълва – „Музиката, дело на Revolt clan, и текстът, дело на Анастасия Мавродиева, са много чувствени и завладяващи. Измислили сме интересни сцени, които ще ме представят в изцяло различна светлина”.

продължи >>

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !