Юксел ухажва Виктория Петрова

10.04.2014 14:30 | Видян 4179 пъти

Юксел ухажва Виктория Петрова

Топ водещите на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев и Виктория Петрова използват всяка свободна минута, за да бъдат заедно. Мълвата за близостта им се носи от няколко седмици в медийните среди, а тези дни в истинността ѝ се убедиха и папараците на "Уикенд".Фотографите на медията засекли Юки и красивата му колежка да си бъбрят задушевно на паркинга пред сградата на телевизията.

Синеоката изкусителка очевидно бе запленила екранния си партньор - той не сваляше поглед от очите ѝ и се смееше на всяка найна шега. Докато си хортуваха и клюкареха, двамата посръбваха кафенце.Вики успя да изпуши и две цигари, защото в нюзрума на Би Ти Ви дименето е абсолютно забранено.

В частната медия вече са забелязали топлата дружба на Кадриев и Петрова и сега чакат с нетърпение по-нататъшното развитие в отношенията им. Според запознати първите признаци за задълбочаване на приятелството вече дори били налице - Юксел често карал след работа Виктория до апартамента ѝ в кв. "оце Делчев".

Напетият водещ подържаше дружеска връзка и с Ани Салич, когато двамата бяха двойка в ефира. След трансфера на колежката му в Нова обаче бързо я забрави и се сближи с новата си партньорка. Дали с Виктория само изливат душите си, или са налице предпоставки за нещо по-интимно може само да се гадае. В момента Юксел си има гадже - сексапилната гардеробиерка Ангела Атанасова от екипа на "Шоуто на Слави",но пък екранната му половинка е свободна. Нищо чудно тя да успее да го прелъсти и да се превърне в жената на живота му.

За Петрова връзките на работното място не са нещо ново, припомнят запознати с миналото ѝ. Тя бе омъжена за оператора от Би Ти Ви Добромир Иванов, а след развода им бе спрягана за любовница на високопоставени шефове в медията. Възмжно е последното да са били само слухове, но пък, че оплете в мрежите си спортният коментатор Петър Бакърджиев, е абсолютно сигурно, Уви, Пепи набързо я разкара и се ожени за носителката на титлата "Мис България 2004" Гергана Гунчева.

 

Източник: "Уикенд"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !