Абитуриентка си поръча червило за 62 000 долара

10.04.2014 11:00 | Видян 1795 пъти | Гласували 1

Абитуриентка си поръча червило за 62 000 долара

Кичът на българските новобогаташи, които показно пръскат стотици хиляди за бала на отрочето, мина всякакви граници. Баровец от Бургас удари всяка конкуренция в земята, като позволил на любимата си щерка да си поръча червило за абитуриентската нощ, което струва числов и словом 62 000 долара. Козметичната изгъзица на френската марка Guerlain си е най-обикновено мазило.

С тази разлика, че корпусът му е от 18-каратово злато и по него блестят инкрустирани 200 диаманта. Проверката ни установи, че свидното чедо със средно образование ще се гримира с най-скъпото червило на световния пазар.

Комплектът, който е поръчан директно от производителя, съдържа специална четчица за нанасяне, изработена от скъпа дървесина. Бащата на скъпото моме е богаташ, който натрупал състояние с безброй строежи по Черноморието. Отделно новобогаташът въртял няколко хотела. Подаръците за завършената гимназия обаче не свършват дотук.

Натоканата щерка ще ознаменува победата си над образователната система с екзотичен круиз, освен това ще се фръцка пред приятелките си с чисто нов джип.

На фона на прищевките на лиглата от Бургас млади девойчета от Варна решиха да подарят използваните вече тоалети от бала на бедни и сираци, които тепърва завършват училище. Инициативата в морската столица е под надслов „Подари втори живот на балния си тоалет".

Студентите зад благотворителната идея ще осигурят дрехи и аксесоари за абитуриентския бал на социално слаби ученици и младежи от домове. Момичетата петокурснички по „Реклама и медийни комуникации" във Варненския свободен университет. Те дори направили свое проучване, което показало, че над 70% от бившите абитуриенти не са обличали тоалета си след бала. Близо 80 на сто пък били склонни да дарят лъскавото парцалче на дете в нужда.

Първата цел на варненките е да осигурят с тоалети поне 20 абитуриенти в нужда. Социално слабите и сирачетата ще получат не само дрехи, но и подходящи обувки и аксесоари. Всички желаещи да помогнат за балната нощ на бедни български деца, могат да го направят чрез фейсбук страницата на „Подари втори живот на балния си тоалет".

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !