Ева Борисова изненадана с годежен пръстен

09.04.2014 09:30 | Видян 2834 пъти | Гласували 1

Ева Борисова  изненадана с годежен пръстен

Звездата от „Седем часа разлика” се завърна от Монако с неочаквана печалба - три в едно: нова супермашина за подмладяване, годежен пръстен и покана за нов бизнес. Амбициозната  дама, известна като кралицата на пълното преобразяване, беше в Монако на конгрес със световните светила в естетичната дерматология.

„Не обичам да си губя времето и затова винаги, когато пътувам се опитвам да съчетая полезното с приятното. Поводът за пътуването ми беше конгресът, но като гръм от ясно небе дойде и годежен пръстен”,  потвърди Ева, която винаги досега е държала в тайна интимния си живот.

Този път информацията изтече от фейсбука на нейния годеник, който от радост побързал да качи снимката на годежния пръстен с две сърца, обсипани със сапфири. Въпреки радостната изненада, Ева не пропусна да прибави още една от представените на конгреса топ машини  в своята „фабрика” за красота и младост. „ Имам и покана за нов бизнес, но не обичам да казвам „хоп” преди да съм скочила. Първо си трябва сериозно проучване и сериозно бачкане”, казва успешната бизнес дама.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За да ме целуне някой, не трябва да...

Едно невинно целуване по устните може да се окаже нещо...

Колкото по-трудна е победата, толкова...

Колкото по-трудна е победата, толкова по-голямо е...

Няма коментари към тази новина !