Дивна: Веско Маринов ме сваля

03.04.2014 10:30 | Видян 2709 пъти

 Дивна: Веско Маринов ме сваля

Любимецът на пенсионерите не пропускал възможност да каже на Дивна колко е красива, как добре пее или как успешно е комбинирала дрехите си. Певецът най-искрено й се радвал като на дъщеря и явно не си давал сметка, че 16-годишната Дивна може да приеме думите му буквално и да помисли, че я сваля.

Младата дама не спирала да се оплаква, че това прекомерно внимание никак не й допада. "Непрекъснато ми прави комплименти. Дали пък не иска нещо повече от мен?", споделяла певицата с приятелки. И зрителите забелязали, че прехвърлилият 50-те Веско се държи по същия начин и с малките момиченца, които журира. Той с блеснал поглед обяснявал колко са великолепни и в какви прекрасни дами ще се превърнат като пораснат.

Децата не му обръщали внимание, но Дивна нямало как да не се подразни, тъй като се срещали почти всеки ден. Наложило се Любо, които също е в журито, да я успокоява и да обяснява на Веско да внимава повече какво говори, за да няма недоразумения и двусмислици. Маринов обаче все неговото си знаел и продължавал да коментира очарованието на Дивна всеки път, като я видел.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Думата идиот идва от Древна Гърция и...

Думата идиот идва от Древна Гърция и означава - човек,...

Няма коментари към тази новина !