Концерт връща времето на Тодор Колев, Леа Иванова и Мими Николова

02.04.2014 14:30 | Видян 2031 пъти

Концерт връща времето на Тодор Колев, Леа Иванова и Мими Николова

Пеещата актриса Ралица Бежан и екип от музиканти представят проекта „Незабравимите”, който след първия си голям успех, сега е на път да се превърне в истински спектакъл. Първият концерт от поредицата ще се състои на  6-ти април в Studio 5. Песните от 30-те до 80-те  години, изпълнени от Аспарух Лешников, Дуо Нове, Леа Иванова, Ирина Чмихова, Лиана Антонова, Мими Николова, група „Домино”, Тодор Колев  и много други ще оживеят на нов глас. Цялата носталгично-новаторска еуфория ще бъде гарнирана с  много танци.

Във вихъра на суинга и страстното танго ще се изявят създателите на „Линди Хоп-България” Явор и София.  Гостите, сред които се очакват популярни актьори, като Йоана Буковска, Иван Юруков, Диана Любенова и др., ще станат част от една истинска ретро разходка из  романтиката и чара на павираните улици,  вълнуващия нощен живот в бар „Астория“, стилните жени и галантните мъже, или във времето на истинските бохеми.

Гаранция за незабравимото изживяване ще бъдат топлият, нежен тембър на Ралица Бежан  и талантливите музиканти, който са плътно до нея - Калин Жечев – пиано, Лазар Бенов – ударни, Денис Гоев – тромпет, Димитър Сираков – контрабас. Очакват се и други изненади, защото на самата дата - 06.04., Ралица Бежан е и рожденичка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !