Всички подозират Емил Русев за Къртица

25.03.2014 15:00 | Видян 2157 пъти

Всички подозират Емил Русев за Къртица

Тази вечер в Къртицата 2, Георги, Евгени, Илиян Киряков, Марина, Виктория и Емил Каменов ще докажат, че са най-лошата ловна дружинка, а резултатите от седмичната им мисия за храна, ще обрекат Заселниците на глад.

Дали гладът ще изостри и без това скандалджийските изблици на охранителят Емо Каменов или принудителния пост ще го върне в правия път, ще стане ясно тази вечер. Бодигардът на холивудски знаменитости ще потъне в дълбок размисъл за изтърваните си нерви и думи, които му осигуриха съдебна битка с топмодела Бориса Тютюнджиева. Ще се извини ли Емил, ще остане ли без работа и ще потърси ли друг начин да омилостиви Бориса – предстои да разберем довечера от 20.30 ч. по TV7.

Красавецът Борислав за пореден път ще се похвали с качествата си на стратег пред участниците. Днес той ще разкрие в подробности, как е пожертвал Индира, за да затвърди убеждението си, че Емил Русев знае кой е Къртицата.

От мрачния Изолатор, оцелелият Емил Русев ще сподели своето най-дълбоко подозрение, потвърдено два пъти в спечеления от него елиминационен тест – Илиян Киряков е Къртицата. Тази вечер, всички подозрения ще излязат наяве в търсене на Къртицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !